Det er altid svært at vente på den næste bog i ens yndlingsserie. Måske har din tween spurgt efter det seneste nye om en (eller flere) af disse 5 populære serier? Så kan du heldigvis give dem gode nyheder – for alle de her bøger er nu klar til at komme på ønskesedlen.

1. Gamerz 5 – Gamer 4ever

Har du et af de børn, der allerhelst vil spille computerspil? Så kan Gamerz-serien af Kasper Hoff sagtens være et hit. I den femte bog i serien er computerklanen De Ukendte nået finalen i Galaxy-turneringen. Men kan de vinde den? Klanen kæmper nemlig ikke bare mod fjenderne i computerspillet, men også mod dårlige netforbindelser, uforstående forældre og andre besværlige voksne.


Gamerz 5 – Gamer 4ever
af Kasper Hoff
Illustreret af Jan Solheim
Udgivet d. 3. november 2016
Fra 9 år
KØB BOGEN

 


 

2. The Oh My Godz 4 – Band til salg

Til de musikelskende børn, der drømmer om at stå på scenen og fyre den af, har Kirsten Sonne Harild skrevet serien om pigebandet The Oh My Godz. I den fjerde bog i serien spiller bandet på en festival for nye bands og bliver spottet af en talentspejder! Men det viser sig, at der følger strenge krav med kontrakten med pladeselskabet, så nu må pigerne beslutte, om de vil have succes for enhver pris …


The Oh My godz 4 – Band til salg
af Kirsten Sonne Harild
Illustreret af Jan Solheim
Udgivet d. 22. september 2016
Fra 9 år
KØB BOGEN

 


 

3. Omar, Bruno og Mussa 4 – Mission bye bye, Bassemand

Serien om Omar, Bruno og Mussa af Kristina Aamand og Elisabeth Kiertzner kan godt minde lidt om en Olsen-banden-film. Vennerne må ofte løse skøre problemer, de næsten altid selv har rodet sig ud i. I fjerde bog i serien vil Omar og Mussa hjælpe Bruno med at redde hans mor fra hendes nye kæreste, der tager al opmærksomheden. De lægger en plan, der involverer en masse rod, nogle pebrede pomfritter og Omars nye lillesøster, mini-monsteret Rosa.


Omar, Bruno og Mussa 4 – Mission bye bye, Bassemand
af Kristina Aamand og Elisabeth Kiertzner
Illustreret af Charlotte Pardi
Udgivet d. 3. november 2016
Fra 8 år
KØB BOGEN

 


 

4. FC Fodboldvenner 8 – Valdes svære kamp

Serien FC Fodboldvenner af Lars Bøgeholt Pedersen handler om drengene Valde og Ronaldo, der lever og ånder for fodbold. I den ottende bog i serien skal drengene på fodboldskole, og det tærer på deres ellers stærke venskab. For konkurrencen er benhård på fodboldskolen. Bogen indeholder også masser af gode fodboldtips – for eksempel hvordan du laver Laudrup-finten.


FC Fodboldvenner 8 – Valdes svære kamp
af Lars Bøgeholt Pedersen
Illustreret af Lars Horneman
Udgivet d. 8. september 2016
Fra 8 år
KØB BOGEN

 


 

5. Læs selv. Ayse midt imellem

Gyldendals Læs selv-serie er til nye læsere, der har brug for lidt hjælp til læsningen. Derfor er der sat dele-prikker i nogle af de lange ord. AYSE MIDT IMELLEM af Özlem Cekic indeholder to historier om den muslimske pige Ayse og hendes veninder. Den ene historie handler om den første gang Ayse skal prøve at faste til ramadan, og den anden historie handler om, da Ayses veninde, Louise, inviterer hele Ayses familie med hjem og fejre juleaften.


Læs selv. Ayse midt imellem
af Özlem Cekic
Illustreret af Runa Steppinge
Udgivet d. 4. november 2016
Fra 8 år
KØB BOGEN

 


Rigtig god fornøjelse med læsningen! Og husk, hvis du ikke kan finde en serie, der passer til netop dit barn, så spørg os på Facebook. Vi har mange andre stærke serier til tweens.