I HAKKEBAKKESKOVENS BAGEBOG deler Bagermester Harepus ud af de allerbedste opskrifter fra Hakkebakkeskoven. Læseren får også bagermesterens køkkenregler og gode forsigtighedstips til børn i køkkenet.

Bogen er fyldt opskrifter på alskens lækre bagværk lige fra kager til brød og tærter. Blandt andet Bjørnemors honningkager, Fadebursmusens fyldte horn, Bamsefars fødselsdagskage – og selvfølgelig almindelige OG dobbeltpebrede peberkager. I alt 30 opskrifter.

En inspirerende bagebog for hele familien fuld af farvestrålende still-fotos fra animationsfilmen Dyrene i Hakkebakkeskoven, der har biografpremiere den 6. april 2017. Filmen er baseret på Thorbjørn Egners børneklassiker fra 1953.

For en lille “smagsprøve”på bogen, følg linket til Morten Skovmus’ nøddekage med nøddecreme!


 Hakkebakkeskovens bagebogHakkebakkeskovens bagebog
Af Maria Villmones Bondeson
Oversat af Kari Sønsthagen
Udgivet d. 31. marts 2017
Fra 5 år
KØB BOGEN

DEL
Julie Marstrand er kulturjournalist og ansat i Gyldendal Børn & Unge: »Det bedste ved børnebøger er, at de skærer helt ind til benet og fortæller om livets underfundighed, mørke og kærlighed uden at komme med undskyldninger, eller hvirvle sproget ind i alt muligt ruskomsnusk. Børnebøger taler til hjertet – også på voksne.«