Storemyr og Lillemyr er ikke altid enige om, hvad der er bedst: trygheden eller eventyret. Ny serie af Siri Melchior.

Storemyr og Lillemyr er bedste venner. De bor i et hus midt i skoven, og der har de altid boet. Hver uge laver de det samme. Om mandagen vasker de tøj, om tirsdagen slår de kolbøtter, og om onsdagen skurer de gulve og så videre. Hver dag spiser de det samme: havregrød om morgenen og pølser om aftenen.

Sådan går livet i skoven, og vennerne er glade. For de har jo hinanden, og i morgen er en ny dag.

Men Lillemyrs fantasi søger nogle gange ud af hverdagens trummerum. For er der egentlig noget uden for skoven? Noget stort, noget småt? Og kan man egentlig spise noget andet end havregrød og pølser? Hvad er for eksempel Alt godt fra havet?

Den slags har Storemyr ingen interesse i. For ham er livet perfekt præcis, som de har indrettet sig i det lille hus midt i skoven. Så hvad gør han, da Lillemyr vil udforske, hvor skoven ender? Og da hun pludselig ikke vil spise dét, de plejer?

BJERGET I SKOVEN og REJSEN TIL HAVET er de første bøger om STOREMYR OG LILLEMYR. Serien er skabt af forfatter, illustrator og animator Siri Melchior, der blandt andet er kendt for serien om RITA OG KROKODILLE og som illustrator til Kim Fupz Aakesons bøger om LILI. Begge de sidstnævnte serier har Siri Melchior også lavet til animationsfilm.


Storemyr og Lillemyr. Bjerget i skoven.
af Siri Melchior
Udgivet d. 27 januar 2017
Fra 3 år

 

KØB BOGEN

Storemyr og Lillemyr. Rejsen til havet.
af Siri Melchior
Udgivet d. 27 januar 2017
Fra 3 år

 

KØB BOGEN

 

 


 

DEL
Julie Marstrand er kulturjournalist og ansat i Gyldendal Børn & Unge: »Det bedste ved børnebøger er, at de skærer helt ind til benet og fortæller om livets underfundighed, mørke og kærlighed uden at komme med undskyldninger, eller hvirvle sproget ind i alt muligt ruskomsnusk. Børnebøger taler til hjertet – også på voksne.«