Utålmodige Doktor Z-fans behøver ikke vente længere. BÆSTET FRA DYBHAVET er syvende bind i Kasper Hoff og Jan Solheims humoristiske sci-fi-serie, der byder på både en glubsk fisk, et rumvæsen – og store katastrofer under overfladen.

Vennerne Viggo og Mylle sejler afsted i Doktor Z’s ubåd sammen
med rumvæsenet Grumpf. Den usædvanligt glubske fisk skal nemlig transporteres tilbage, hvor den kommer fra – til Dybhavet. Men der er
ikke meget, der er, som det skal være, og katastrofen lurer.

I syvende bind DOKTOR  Z – BÆSTET FRA DYBHAVET er der altså dømt levende billeder og ditto action for alle pengene til sci-fi sultne læseheste.

Bæstet fra Dybhavet
Fra “Doktor Z 7 – Bæstet fra Dybhavet” / Illustration: Jan Solheim

Kasper Hoff og Jan Solheim er også mændene bag succes-serien GAMERZ, og de har de sidste par år fokuseret på netop denne. Men efter utallige opfordringer, kan spændingen ikke trækkes længere, succesduoen puster nu igen liv i drenge og pigers fantasi med DOKTOR Z-serien.

Ved siden af de fælles værker har Kasper Hoff og Jan Solheim også markeret sig. Forfatter Hoff med sin ungdomsroman SNIPER, og Solheim har i mange år lavet tegneserier og film, tegnet omslag og illustreret et hav af børnebøger.


DoktorZ-7-BaestetFraDybhavet
Doktor Z 7 – Bæstet fra Dybhavet
af Kasper Hoff & Jan Solheim
Udgivet d. 10. februar 2016
Fra ca. 8 år
KØB BOGEN